Webbplatsen använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Gekås Ullared och våra utvalda partners använder cookies och liknande teknologier för att du ska få bästa möjliga upplevelse av den här sidan. Om du samtycker till det kommer vi att använda cookies för analys- och marknadsföringssyften.

Besök vår Cookie Policy för att läsa mer om de cookies vi använder.

Du kan när som helst återkalla eller ändra ditt samtycke, genom att klicka på "Hantera Cookies" på botten av webbsidan.

Välj vilka cookies du vill godkänna

På den här sidan sätter vi alltid cookies som är nödvändiga, d.v.s. som behöver användas för att sidan ska fungera ordentligt.

Om du samtycker till det kommer vi också att sätta andra typer av cookies. Du kan lämna eller ta tillbaka ditt samtycke till olika typer av cookies med hjälp av reglarna nedan. Du kan ändra eller ta tillbaka ditt samtycke när du vill, genom att klicka på länken "Hantera Cookies", som alltid finns tillgänglig på botten av sidan.

För att få mer information om vad de olika typerna av cookies gör, hur dina uppgifter används när de sätts, m.m, se vår Cookie Policy.

Dessa cookies är nödvändiga för att sidan ska fungera ordentligt, och sätts alltid när du besöker sidan.

Leverantörer Teamtailor

Dessa cookies samlar in information som hjälper oss att förstå hur sidan används.

Leverantörer Teamtailor

Dessa cookies används för att anpassa den marknadsföring du får se. I vissa fall utför de också ytterligare funktioner på sidan.

Leverantörer Vimeo
Gekås Ullared våra medarbetare

Träffa våra härliga medarbetare

  • Som köksmästare har jag till uppgift att utveckla matkoncepten, sätta menyer och lära upp kockarna att laga rätterna. Jag tycker om att leda och fördela arbetet och att skapa sammansvetsade team som strävar mot samma mål.

    Jesper Sjögander

    Köksmästare

  • Vi är ett riktigt härligt gäng som har väldigt roligt tillsammans både på och ­utanför jobbet. Hos oss är Gekåsandan högst verklig och vi stöttar varandra till hundra procent.

    Susie Dantoft

    Löneadministratör

  • Oktober och november är våra topp­månader och vi är då 70 personer som ­arbetar på avdelningen. Det är fantastiskt kul och varorna försvinner snabbt.

    Hannes Carlsson

    Daglig ledare på leksaks- och ­babyavdelningen

  • Jag specificerar Gekås behov och är med och testar nya funktioner som externa programmerare och utvecklare tar fram för respektive system. I mitt arbete får jag mycket social kontakt i och med att jag vägleder de som använder systemen.

    Anna Bengtsson

    Systemspecialist

  • Vi älskar när det är full fart, varor dundrar in och det är mycket på listorna. Extra kul är det också när säsongerna startar och nya kollektioner kommer in.

    Gith Hjalmarsson

    Arbetsledare på centrallagret Sönneräng

  • Vårt jobb i hotellreceptionen handlar inte bara om att checka in och checka ut gäster, utan framför allt om att ge var och en av dem en fin upplevelse.

    Firas Ahmed

    Nattportier på Hotellet

  • Jag jobbar för att alla medarbetare ska vilja dela sina åsikter. Med en öppen kommunikation kan vi belysa problemområdena och hitta lösningar.

    Iryna Kvitchenko

    Arbetsledare inre service

  • Här i restaurangen har vi ett fantastiskt välfungerande arbetslag. Alla vet vad som ska göras och jobbar engagerat för att tillsammans lösa alla uppgifter.

    Adel Shkhes

    Restaurangbiträde

  • Jag älskar att jobba med människor, framför allt från olika kulturer. Det tvingar mig att hela tiden lära nytt och bli ännu bättre.

    Iryna Kvitchenko

    Arbetsledare inre service

Mångfaldig arbetsplats

Utrymme för utveckling

Varierad arbetsdag