
Delaktighet & gemenskap
Vi ser varje medarbetare som en viktig kugge i det stora maskineriet som är Gekås Ullared. När man jobbar på Gekås Ullared vill vi att man ska känna glädje, trygghet, delaktighet och gemenskap. Trots att det är över 2000 människor som arbetar på Gekås under högsäsong är det en trivsam och varm tillvaro, där alla blir sedda och respekterade på lika villkor. Läs mer om Gekås Ullared som arbetsplats.





Våra restauranger
Vi har ett brett utbud av restauranger och matställen, både i och utanför varuhuset.
Matställen i varuhuset
- Restaurangen
- Personalrestaurangen
- Tex&Mex
- Rosa fiket
- Sportbaren
- Macka & Jos
Matställen i Stugbyn och på Hotellet
- Gekåsbyns Bistro
- Hotellrestaurangen Matsalen
- Hotellrestaurangen Innergården
- Frukostbuffé för gäster på Ulla

Fokus på hållbarhet
Gekås Ullared driver hela tio restauranger och en stor livsmedelsavdelning. Därför är det extra viktigt att vi arbetar smart med svinn och matrester. Vi är delägare i en biogasanläggning där alla våra matrester i dag omvandlas till biogas och biogödsel. Läs mer om hur vi jobbar med hållbarhet på Gekås Ullared.
Arbetsuppgifter & roller
-
Kock
Som kock på Gekås Ullared lagar du välbalanserad husmanskost från grunden. Vi arbetar även med stor variation av måltidlösningar och tillagningssätt. Det är en fartfylld miljö där kvalitet och gästnöjdhet står i centrum.
-
Köksbiträde
Förbereda och tillaga rätter enligt uppsatta recept och standarder. Mottagning och uppackning av varor. Säkerställa hygien och renlighet i köket.
-
Restaurangbiträde
De olika arbetsuppgifterna kan bland annat bestå av portionering av mat, kassatid samt finnas tillhands för våra ätande gäster. Alla i arbetslaget ansvarar för att hålla rent och snyggt omkring sig i sin arbetsmiljö. Det innebär att vi alla torkar bord, rengör golv och övriga ytor samt tar hand om diskvagnar och diskstationer.
-
Serveringspersonal
Servering av mat till våra gäster, med fokus mot personlig service. Rekommendation av dryck och mat till gäst. Här kommer du även jobba med kvällsservering och event. I övrigt liknande arbetsuppgifter som restaurangbiträde.
-
Bartender
Servering av dryck och mat. Alltifrån hotellets takbar till bistrons uteservering. Du blandar drinkar, rekommenderar ett gott vin till maten eller alkoholfria alternativ. Även här står service i centrum för att kunna överträffa gästens förväntningar.
-
Ledare
På Gekås har vi en tydlig ledarsstruktur med goda möjligheter till individuell utveckling. Vi har olika steg för utveckling i alla våra områden och yrkesgrupper.
Träffa våra härliga medarbetare
-
Glädjen i att vara en del av ett team!
Adel Shkhes Restaurangbiträde
-
Teamwork och matpassion!
Jesper Sjögander Köksmästare